Hon sätter färg på internet

Illustratören och konstnären Anna Ileby gör internet vackrare genom sin inspirerande blogg. Hon hittar sina motiv i bloggosfären och hon har avporträtterat mängder av framstående bloggare. Till julen lanserar hon en kalender där vi bland annat kan se DV-bloggaren Emily Dahl, som är vår alldeles egna aprilflicka. 

Vilka är med i kalendern? - UnderbaraClara, NioTillFem-Sandra, Elsa Billgren, Louise Sundell, Jessica Silversaga, Anna Lengstrand, Filippa Malmberg (syster till Anna Malmberg), Emily Dahl, KonstgreppsKarin och Emma Sundh!Varför har du valt bloggosfären som motiv? - För att det känns fint att alla tjejer i bloggvärlden håller varann om ryggen, hjälper varann framåt och är glad när det går bra för andra!Var kan man köpa den? - Man kan köpa den på min blogg, Annaritar.blogspot.com Vad blir nästa projekt? - Det blir att släppa mitt ännu större projekt, Landskapsflickorna! Med vad jag gör med det är inte riktigt klart än!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!