Höstens trendiga kappor och jackor

Rutiga kappor

Rutigt är en av de stora trenderna i höstmodet 2013. Angelo Marani, Stella McCartney, 3.1 Phillip Lim, Céline var några av de märken som presenterade rutiga höstkappor. Blått, vitt, svart, och framförallt rött i olika kombinationer är färgnyanser som dominerar de rutiga mönstren. 

Fuskpäls i alla dess former

Färgstarkt, stort och luddigt, i höstens mode är fuskpäls helt rätt. Derek Lam, Moschino ChCh, Just Cavalli och Fendi var några märken som visade upp trenden i olika kulörta nyanser. Räcker det inte med fuskpäls i höstens jacka är det även helt rätt i accessoarer som skor och väskor.  

Läderjacka i bikermodell

Jean Paul Gaultier, Ground Zero, Gucci och Versace stylade modellerna i en målmedveten och kaxig look. Läderjackan i bikermodell är ett av höstmodets nyckelplagg! 

Kappa i overzise-modell

Bilderna på Marc Jacobs, Max Mara, Jill Sanders, Carvens oversizade kappor blev snabbt synonymt med höstmodet 2014. Vill du pricka trenden mitt i prick är det rosa eller kamelfärgat som gäller, men trenden kommer i många nyanser så det finns alla möjligheter att välja den som passar dig bäst.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!