Hotspot tycker till ...

Peppet är på maxnivå, och det är bara dagar kvar tills franska modehuset Lanvins kollektion för H&M släpps i butik. Efterlängtad, hypad och ombloggad. 

Igår kunde du läsa om vad vad Niotill fems Sandra Beijer tycker om kollektionen, och i dag det dags för Hotspots Karolina Skande att tycka till om den kommande kollektionen ...

(IMORGON: Frida Fahrman om Lanvin pour H&M)

Vad tycker du om samarbete? - Jag tycker att det är stort och imponerande att H&M lyckades fälla Lanvin. Det behövdes något så storslaget nu när man börjar känna sig lite mätt på samarbetshysterin. Lanvin var nog det bästa valet man kunde göra just nu.

Vilket plagg tycker du bäst om? - Själv är jag ingen karamellig cocktail-blåse-tjej så jag fokuserar på andra delar ur kollektionen. Kavajen, den korta pälsjackan och solglasögon är nog mina favoriter.

Vilket är det bästa köpet enligt dig? - Klänningarna är jättefina, så om det var min stil så hade jag köpt en färgstark sak och sparat. Den närmsta tiden kommer det kanske inte att kännas så originellt att dyka upp med någon av de klatshiga klänningarna på en fest men sparar man den ett tag och plockar fram om något år eller två så tror jag att man kommer att känna att man har en rolig liten pärla i garderoben. 

Kommer du själv att satsa på något plagg ur kollektionen?- Kommer jag över kavajen blir jag mycket glad! 

SE HELA KOLLEKTIONEN: Lanvin för H&M

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!