Ida Sjöstedt inspireras av sagovärlden

Svenska Ida Sjöstedt är en glamouröst katt bland minimalistiska hermeliner. Hennes tyll- och strassrika design står ut bland det ofta så funktionella, stilrena, svenska modet. Så är även fallet för hennes kommande höstkollektion. 

Medan merparten av svenska designers och märken valde att göra spektakulära visningar för att visa upp sina höstkollektioner under förra veckans modevecka, valde Ida Sjöstedt att bjuda in ett fåtal journalister till en intim visning i Klocksviten på Berns Hotell. 

Höstens kollektion från Ida Sjöstedt bär namnet Beauty and the Beast, och är inspirerad av en sagovärld. Både uniformer och brudklänningar har en tydlig plats i höstens kollektion, som är en salig mix av coutureplagg som konfektion. Flera av Ida Sjöstedts klassiska plagg återfanns i kollektionen, så som kappan med pälskrage, paljettightsen och - så klart - en och annan tyllkjol. 

Se hela kollektionen från Ida Sjöstedt genom att klicka på bilderna nedan ...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!