Ida Sjöstedt släpper ny couture-kollektion

Den svenska designern Ida Sjöstedt är en frisk fläkt på den svenska modehimlen. Spets, strass och mängder tyll är hennes kännetecken. Och hennes design, som hon själv kallar för "smakfull kitch", har kommit att älskas av hela Sverige. Inte minst DV-läsarna. Det stod klart när Ida Sjöstedt tog emot Guldknappen läsarnas pris under Guldknappen-galan i augusti i år. 

Förutom fantastiska ready to wear-kollektioner släpper Ida Sjöstedt även handsydda specialkollektioner under namnet Ida Sjöstedt Couture. Den nya kollektionen från Ida Sjöstedt Couture är en gnistrande historia, full av handbroderade kristall- och pärlbeströdda toppar och tyllkjolar.
Från Ida Sjöstedt Couture kan vem som helst beställa kreationer, som sys upp efter mått. Priserna ligger från 5 000 kr och uppåt ...
Perfekt till fest och bröllop. Någon som har beställt just en brudklänning från Ida Sjöstedt Couture är DV:s bröllopsbloggare Emma Sahlin. Förväntningarna på hennes klänning är stora, och vi ser fram emot att se henne kliva in i storkyrkan i december ...

Se hela kollektionen efter klicket. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!