Inspireras av Downton Abbey

Äntligen! Den omåttligt populära tv-serien Downton Abbey är tillbaka! I helgen sändes det första skälvande avsnittet på den tredje säsongen av den brittiska serien som kommer att följa oss genom vintern. 

I senaste numret av Damernas Värld hittar du ett långt och härligt modejobb inspirerat av det vackra aristokratiska modet i Downton Abbey. Där kan du njuta av herrgårdsromantik och sval elegans á la systrarna Crawley.

DV har dessutom som enda nordiska tidning fått följa med bakom kulisserna på inspelningen av den tredje säsongen av Downton Abbey. I reportaget får du träffa kostymörer, lära dig hur de gör 1920-talslockar och läsa om hur man skapar Downton Abbeys miljöer. Missa inte! 

Av: Malin Thorngren
Foto: Morgan Norman/Söderberg Agentur

PSST ... Du missar väl inte heller att du kan köpa första säsongen av Downton Abbey i DV:s egen shop, DV-shoppen? Som prenumerant får du specialpris! Beställ första säsongen här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!