Inspireras av höstens trendiga färgpalett

Dova pasteller, jordnära toner, vackert grå och dramatiskt rött är några av de mest framträdande nyanserna i höstens färgpalett. Vilken nyans passar dig och din stil bäst?

Varje år är Damernas Värld på plats i alla de stora modestäderna för att kunna guida dig till höstens viktigaste och mest spännande mode. I vår stora trendrapport listar vi allt från övergripande trender till färger, material, väskor och skor. Här nedan ser du höstmodets färger direkt från vår trendrapport av Martina Bonnier, Sania Claus Demina och Maria Birde.

 Balmain, Valentino, Joseph, Sonia Rykiel, Céline, Rochas, Chloé,

Valentino, Thakoon, Nina Ricci, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Dior, Gucci.

Vill du inspireras av mer höstmode får du surfa vidare till Martina Bonnier och Sania Claus Deminas bloggar.

Foto: Jesper Ruiz Lindberg/Estrop. Artikeln publicerades ursprungligen i Damernas Värld nr 9 2014.

Vill du se mer höstnyheter får du inte missa Damernas värld nummer 10 som finns i butik just nu. För att vara säker på att du alltid har härlig inspiration kan du teckna en prenumeration på Damernas Värld, just nu till erbjudande med 6 nummer + 6 exklusiva produkter från Clarins för 159 kr + porto 29 kr. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!