Isabella Löwengrip blir delägare i Stylein: "Jag bär ofta deras kläder"

Isabella Löwengrip driver sedan tidigare skomärket Flattered. Nu tar hon ännu ett steg in i modebranschen och investerar i svenska Stylein.

Stylein grundades av 

Elin Alemdar 2001. Skandinavisk minimalism utmärker modebolaget – som förra året nominerades till Damernas Värld Guldknappen. Nu går Isabella Löwengrip, via bolaget Nordic tech house, in som delägare i Stylein. Målet är att hjälpa företaget att digitaliseras.

– Det är fantastiskt att vi blir delägare i Stylein och kan digitalisera bolaget. Vi har erfarenhet av både digitalisering och e-handel inom mode genom vårt bolag Flattered och att digitalisera retail är avgörande för framtiden. Jag älskar Styleins design och bär ofta deras kläder, säger Isabella Löwengrip i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Isabella Löwengrip: "Jag jobbar sju dagar i veckan"

Varken Nordic tech house eller Stylein vill kommentera hur mycket pengar investeringen rör sig om, men Stylein hoppas kunna fördubbla sin omsättning på två år med hjälp av sin nya delägare.

– Jag tror att Nordic tech house med sin nyfikenhet, innovationsförmåga och digitala expertis kommer att tillföra exakt det Stylein behöver för att ta nästa stora kliv. Att dessutom få ha med två så kompetenta och framgångsrika kvinnor som Isabella och Pingis på den här resan gör mig väldigt förväntansfull inför framtiden, säger Elin Alemdar.

LÄS MER: Elin Alemdar: "Stylein har en sensuell dekadens som handlar om att klä sig så att man känner sig attraktiv"

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!