It-tröjan lanseras med ett dream team av svenska designers

LPD New Yorks tröjor med amerikanska designernamn tryckta på ryggen gjorde snabbt succé under modeveckorna. Nu lanseras ett nytt dream team – med svenska designers!

När LPD New York lanserade sitt första dream team var det med namn som Wang, Galliano, Margiela, och Owens tryckta på ryggen. Förutom ett hett designernamn pryddes tröjan även av designerns födelseår. Tröjan var en given succé och under modeveckorna visade modebloggare som Chiara Ferragni och Aimee Song upp tröjorna. I sommar lanserar NK i sin sommarkampanj Cheering for Swedish Fashion, ett nytt dream team, men nu med svenska designers som står i framkant på den svenska modescenen. Back, Backlund, Ringstrand, Sjöstedt, Hjort, Nilsdotter och Rodebjer är namnen som pryder sju t-shirts.  Vill du lägga vantarna på din favoritspelare kommer de att säljas exklusivt på NK i slutet av juni.

Foton: LPD New Yorks

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!