Jakten på den perfekta väskan - vad ska man tänka på?

Den perfekta väskan som går att använda till många olika plagg och inte går ur modet för fort är något som många tjejer drömmer om. Men hur hittar man egentligen den rätta? Vi passade på att fråga vår moderedaktion om råd!

Det är en jättebra idé att satsa lite extra på en väska som står sig och är klassisk. Vi skulle rekommendera att köpa från någon av de klassiska modehusen som exempelvis Prada, Givenchy, Chanel, Marc Jacobs, Mulberry, Chloé eller Saint Laurent som alla gör mycket fina klassiska väskor. Många av deras väskor produceras i samma modell år efter år vilket betyder att de är klassiker som står sig. När du letar efter din perfekta väska så satsa på en färg som svart eller möjligtvis brun eller beige. Om du inte vill lägga stora summor har många märken snäppet billigare underlinjer som till exempel Prada som har Miu Miu, Marc Jacobs som har Marc by Marc Jacobs, Michael Kors som har Michael Michael Kors, Donna Karan som har DKNY och Chloé som har See by Chloé. Just nu är det dessutom en smart idé att leta på hemsidor som net-a-porter.com, mytheresa.com, matchesfashion.com och mywardrobe.com som har utförsäljningar på många fina väskor från dessa märken.

Väskorna på bilden kommer från: Miu Miu, Marc by Marc Jacobs, Michael Michael Kors och Mulberry.

Lycka till!

Artikeln publicerades ursprungligen i december 2012

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!