Jasmine Kara "Min stil är Sassy, tight och crazy"

Jasmine Kara avslutar vårt tema med sommarens trendiga solglasögon. I en intervju med Sania Claus Demina berättar hon om sin stil och vilka plagg hon kan tänka sig att betala lite extra för.

Beskriv din stil med tre ord!– Sassy, tight och crazy.

Vilken typ av solglasögon föredrar du? – Jag gillar galna brillor. Helst svart och/eller guld. 

Vad tillför solglasögon en look?– Det är lite som tatueringar, de speglar ens personlighet. Och sedan känner man sig coolare när man har på sig solglasögon.Var shoppar du helst?

– Jag köper mest kläder direkt från min stylist Sara Arnesen. Hon är så duktig och kreativ och skräddarsyr alltid efter mina mått. Det är dessutom kul att ha något som ingen annan har.Lyx eller budget?

– Det beror på vad det är, men oftast
budget. Men det som är snällt för miljön eller som jag vet att jag kommer att använda
i flera år betalar jag gärna extra för. Vilket är ditt favoritplagg?

– Definitivt underkläder, jag har hur många set som helst. Kroppsstrumpor gillar jag också.Vad har du för stilikon/stilförebild?

– Jag älskar Amber Rose, hon är en stor inspiration. Hon klär sig nästan bara i tajta kläder och i samma stuk som jag. Vad skulle du aldrig ha på dig?

– Det finns inte mycket jag är emot, men jag gillar inte att uppträda i för pösiga kläder. Det känns som om jag försvinner i det.Planer i sommar? – Det blir förhoppningsvis både turné och mer inspelningar till kommande plattan, både i Sverige och utomlands.

Jasmine bär: Topp av acetat/polyamid/elastan, 25 000 kr, från Altewai.Saome.
Solglasögon av acetat, 2 099 kr, från Karen Walker/Loveyewear.

SNABBA FAKTAÅLDER: 24 år. YRKE: Artist, låtskrivare och författare. BOR: I Stockholm. FAMILJ: Mamma, pappa, två systrar och bilen Foxy Red. AKTUELL: Med nya singeln Can’t lie to me.

FOTO: KRISTINE WREYFORD HÅR: CATHERINE LEHTONEN/AGENT BAUER MAKEUP: PARI DAMANI/
AGENT BAUER

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!