JW Anderson för Topshop

H&M har gjort det, Lindex har gjort det, Happy Socks har gjort det … Listan över klädsamarbeten kan göras lång. Och nu är det dags för modekedjan Topshop att hoppa på tåget.

I mitten av september lanserar de sitt samarbete med den brittiska designern JW Anderson. Det är den första av två kollektioner som Jonathan William Anderson gör för klädjätten. Kollektionen innhåller allt ifrån baseballjackor, trenchcoats till söta klänningar och stickade tröjor. Med de femtiofem specialdesignade plaggen hoppas han på att nå ut till en ny publik. En yngre sådan. 

JW Anderson och Topshop samarbete är både lekfullt och spännande i sitt uttryck. Mycket prints och lager på lager. Kollektionen finns till försäljning på hemsidan samt i utvalda butiker från och med den 14 september. Samarbete nummer två lanseras i början av nästa år. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!