Se första kampanjbilderna på H&Ms designsamarbete med Kenzo

Den tredje november kommer det hypade designsamarbetet mellan H&M och Kenzo ut i butik och online, men redan nu kan du se de första filmerna och kampanjbilderna på samarbetet. Så spännande!
Foto: D

I våras avslöjade H&M att deras designsamarbete 2016 blir med franska Kenzo. Kläderna och accessoarerna släpps i butik i november, men redan nu kan du tjuvkika på delar av kollektionen – via filmer och kampanjbilder som H&M släppt.

Foto: D

Bakom de nya bilderna står den legendariska mode- och musikfotografen Jean-Paul Goude. Kampanjen frontas av sju mode-, musik- och konstpersonligheter samt aktivister, däribland modellen Imam Abdulmajid och rapparna Chance The Rapper och Suboi.

Jean-Paul Goudes karaktäristiska stil, med bilder som skärs itu och sätts ihop igen för hand, präglar kampanjen och fångar kollektionens energi.

Foto: D

Bakom kampanjfilmerna står den svenske regissören Max Vitali. I samband med att kampanjen släpps globalt kommer även bilder och filmer på de resterande ambassadörerna i kampanjen dyka upp, där hittar man skådespelerskorna Rosario Dawson och Chloë Sevigny samt artisterna Ryuichi Sakamoto och Xiuhtezcatl Martinez. Kollektionen kommer att säljas i över 250 utvalda H&M-butiker världen över, samt online, med start den 3 november 2016.

[adSpace placement="manual"]

Se filmerna från KENZO x H&M här:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!