Karl Lagerfeld x Sephora

Modegurun Karl Lagerfeld, som står bakom märken som Chanel, Fendi och sitt eget märke Karl Lagerfeld, är expert på att göra olika former av designsamarbeten. Han har genom åren bland annat samarbetat med H&M, Orrefors, Coca Cola Light och Macy's. Nu är det dags för ett nytt designsamarbete, 

Tillsammans med skönhetskedjan Sephora gör Karl Lagerfeld en kollektion med skönhetsprodukter. På makeup, accessoarer och nagellack figurerar Karl Lagerfeld själv, något som designern är något av ett proffs på. Han brukar sätta sin nuna på både väskor och illustrationer, och nu är det alltså smink som får en dos av den Lagerfeldska andan.
Kollektionen finns ute i Sephora-butikerna från och med 7 november 2011. Ett perfekt resetips för dig som ska besöka ett land i Asien eller Europa där Sephora finns. Kollektionen släpps inte i Amerika. 

Se hela kollektion genom att klicka på bilderna till höger ...

AV: Anita Trupina

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!