Karoline Andersson om modeveckan

Metros Marcella Mravec har sagt sitt. Nu tar Radarzines Karoline Andersson över stafettpinnen och berättar vad hon föll för på modeveckan och vem av besökarna hon tyckte var bäst klädd. 

Radarzines Karoline Andersson: 

Bästa kollektionen enligt dig?- Jag gillar ju Ann-Sofie Back så jag måste säga BACK

Snyggaste plagg? - SVÅRT! Men det fanns en del fladdriga utsvängda byxor. Extra fina var de i silver som vi fick se på Diana Orvings visning.

Snyggaste accessoar?- Missade tyvärr Hernandez Cornet men jag har sett bilder och ... wow! Är lite svag för ljusa metaller och sådant.

Vilken visning tyckte du var mest imponerande?- Vet inte om det var solen men Filippa K var så himla fint! Det är ofta fint men nu fastnade det på ett annat sätt. Måste varit en kombination av av plaggen som luktade 90-tal, modellerna och solen. Jag vill se ut så.

Kommer du själv satsa på något plagg eller accessoarer?- Jag kommer absolut att titta närmare på plaggen från Filippa K och accessoarerna i metall från Hernandez Cornet. Någonting plastigt och fint från BACK vore inte så dumt
heller.

Bäst klädda på modeveckan enligt dig?- Columbine Smille!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!