Kina, Kina och åter Kina

Kina, Kina, Kina. Prada visar en version av sin vårkollektion i Kina, Diane von Furstenberg öppnar upp sin utställning "Diane von Furstenberg: Journey of Dress" på The Pace Gallery i Peking, samtidigt sträcker sig de kinesiska viddarna brett på catwalken  i vår. 

Geta-skor (som vi ser hos Kenzo och Derek Lam), den kinesiska floran (Dries van Noten och Philosophy di Alberta Ferretti) och cheongsam-inspirerade klänningar (Louis Vuitton), modehusen tävlar i kapp om den kinesiska inspirationen. 

Den 30 maj öppnar även utställningen "Louis Vuitton - Voyages" på National Museum of Beijing, som om det inte vore nog med Kina-hype. 

Utställningen handlar om det franska modehusets förmåga att förpacka vackert under flera decennier. Louis Vuitton, som började sin modebana som kofferttillverkare, visar upp flera av sina mästerverk, så har du vägarna förbi Peking i sommar (du kan se utställningen fram till den 30 augusti 2011), missa inte denna modeupplevelse!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!