Klassiska smycken i fokus på catwalk-visning

När Misha Nonoo visade sin höstkollektion på New Yorks modevecka stod smycken från Georg Jensen i fokus. Inspirationen till Mishas kollektion kom både från natur och arkitektur men även från Vivianna Toruns smycken. Vivianna var länge smyckesdesigner på Georg Jensen och gjorde sig ett namn som en av värdens första välkända kvinnliga silversmeder.  Ännu i dag står flera av hennes smycken för tidlös och elegant design, mest känd är kanske klockan hon designade som ett uttryck mot att tiden inte ska få styra oss, och som sedan dess blivit en designklassiker.

Klockan är som sagt en tidlös klassiker ännu i dag men på Misha Nonoos visning valde hon istället accessoarer från Georg Jensens arkiv-kollektion där vi åter fick se flera av Vivianna Toruns vackra smycken. “Accessories are the punctuation point of my collection. They complete the look,” sa Misha Nonoo till Style.com efter visningen.

Foto: Photo: Livio Valerio /Indigitalimages.com
Foto: Photo: Livio Valerio /Indigitalimages.com
Foto: Photo: Livio Valerio /Indigitalimages.com
Foto: Zach and Maria

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!