Artikeln innehåller annonslänkar

Kostymbyxor våren 2021 för dam.
Kostymbyxor våren 2021 för dam. Foto: Catwalkpix.com

Senaste nytt i butik: eleganta, dressade byxor till våren 2021

Kostymbyxor och dressade byxor 2021 – Damernas Världs moderedaktör Marika Cederlund listar vårens bästa köp: svarta, beiga, färgglada, vida och raka!

Kostymbyxan är hetare än på länge – kanske har vi tröttnat på att bära blusar upptill och mjukisbyxor nedtill under Zoom-mötena? Trend åsido är kostymbyxan ett tidlöst plagg som aldrig sviker. I vår bär vi allra helst en s.k. powerbyxa: en hög kostymbyxa med något lös passform, som gärna får stylas nedhasad i ett par läckra stövlar (se inspirationsbilder längre ned i artikeln). Spana in den sorten, och flertal andra snygga modeller genom att skrolla vidare.

1. Cigarettbyxor i linne, Mayla Stockholm

Kostymbyxor i linne.

Skräddarsydda linnebyxor gjorda av överblivet, PETA-certifierat material. Stilrent och miljömedvetet på samma gång! Mer info - köp här (länk till Mayla Stockholm). 

LÄS MER: Chefredaktören: ”Våren tillhör powerbyxan – så stylar du den!” 

2. Svarta, smala kostymbyxor, Uniqlo

Svarta, raka kostymbyxor.

Svarta, smala kostymbyxor – en klassiker som hör hemma i varje basgarderob! Vi gillar dessa i bekvämt och smart stretchmaterial. Mer info - köp här (länk till Uniqlo). 

Eleganta kostymbyxor hos Louis Vuitton SS21. Foto: Catwalkpix.com

3. Beiga vida kostymbyxor med bälte, Ellos

Beiga kostymbyxor med bälte i midjan.

Våriga byxor från Ellos Collection med brett bälte i midjan. En modell som denna passar perfekt till vardags och är mer avslappnad än den traditionella kostymbyxan. Mer info -köp här (länk till Ellos). 

4. Blå kostymbyxor, & Other Stories

Blå kostymbyxor för dam våren 2021.

Färgglatt hör våren till och vi älskar dessa pastellblå byxor med hög midja, långa ben och smickrande passform. Mer info - köp här (länk till Åhlens).

5. Grå kostymbyxa med knappar nedtill, Birgitte Herskind

Grå kostymbyxor.

Kostymbyxa med riktig powersilhuett tack vare knäppningen nedtill. Gjord av 94 % återvunnet material. Mer info - köp här (länk till Birigtte Herskind). 

6. Gröna kostymbyxor, Arket

Gröna kostymbyxor våren 2021.

Vi älskar 70tals-vibbarna på dessa kostymbyxor, som gör sig perfekta till en nedtonad överdel. Mer info - köp här (länk till Arket). 

Anamma färg med hjälp av lila kostymbyxor som matchas med skor och munskydd. Foto: Francesco Gili

7. Kostymbyxa med pressveck, Giulivia Heritage

Vida kostymbyxor med pressveck.

Eleganta, skräddarsydda byxor med tillhörande bälte från Giulivia Heritage. En modell att älska livet ut! Mer info - köp här (länk till Net-a-Porter). 

8. Beige kostymbyxa, H&M

Beige kostymbyxa för dam.

Vid byxa från H&M med bekväm resår i midjan. Passar perfekt till tillhörande kavaj och en vit t-shirt! Mer info - köp här (länk till H&M). 

9. Tapered trousers, Stockh lm Studio

Tapered trouser för dam.

Semi-dressade byxor från Stockh lm Studio som även finns i en supersnygg, brun färg. En perfekt vardagsmodell som gör sig bra till det mesta! Mer info - köp här (länk till MQ Marqet). 

Kostymbyxor 2021 för dam: bästa köpen online. Foto: Francesco Gili

10. Paper bag-byxor, Cos

Hög, högre, högst! Denna eleganta paperbagbyxa från Cos utmanar vad en hög midja innebär och sätter verkligen sig själv i fokus i din look. Mer info - köp här (länk till Cos).

11. Skräddarsydda kostymbyxor, Petar Petrov

Vida kostymbyxor för dam våren 2021.

Vida kostymbyxor som är ett konstverk i sig. Från Petar Petrov, mer info - köp här (länk till Net-a-Porter). 

LÄS MER: Modechefen: ”Vårens 10 viktigaste nyckelplagg” 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!