Kristin & Ida i trendiga bågar

Veckans tema på solglasögon fortsätter. Sania Claus Demina har för DV-Mode träffat Kristin Zetterlund och Ida Rislöw som visar upp sommarens solglasögon, berättar om sin stil och vilka skor de har på sig i vått och torrt.

Beskriv din stil med tre ord!Ida: Skinn, svart, casual.Kristin: Kort, tajt, urringat.
Vilken typ av solglasögon föredrar du?
Ida: Stora glasögon i olika former. Använder katt-glasögon och Ray-Ban Aviator för
tillfället.Kristin: Stora! Jag gillar nästan alla modeller, så länge de täcker väl.

Vad tillför solglasögon en look?Ida: Mycket! Jag gillar accessoarer som sticker ut eftersom min stil är väldigt enkel.Kristin: Under våren och sommaren kan det verkligen vara pricken över i:et i en look. Och är de riktigt schysta behöver man nästan inga andra accessoarer.

Vad skulle ni aldrig ha på er?Ida: Kläder från Ed Hardy eller G-Star.Kristin: Man ska aldrig säga aldrig, men ett par riktigt rejäla haremsbyxor har jag svårt att föreställa mig.

Var shoppar ni helst? Kristin:  Det är väldigt blandat! Jag tror att vi båda gillar att blanda vilt – allt från Margiela till Adidas. Kanske inte samtidigt, men från dag till dag och beroende på situation så klart.

Lyx eller budget?  Ida: Både och. Jag gillar att fynda vintage. Det är kul att hitta plagg som sticker ut lite mer. Men jag tröttnar snabbt. När det sedan gäller min basgarderob så investerar jag
i sånt som håller länge och har bra kvalitet.

Kristin: Jag är en riktig Ebay-nörd. Men lika mycket som jag älskar att tokfynda älskar jag att köpa något riktigt dyrt och få det så där fint inpackat i en stor och klumpig påse från ett schyst märke.

Accessoarer? Kristin:  Jag tror att vi båda har samma: skorna Acne Tracks. Har varit med oss i vått och torrt! De är även de perfekta dj-skorna. Man orkar stå och hoppa på samma ställe riktigt länge i dem.

Planer i sommar? Båda: Förhoppningsvis resa och massvis med roliga spelningar! 

SNABBA FAKTAKRISTIN ZETTERLUND
ÅLDER: 24 år. YRKE: Dj, ofta tillsammans med Ida, redaktör på sociala medier-byrå och bloggare.
BOR: I Stockholm. FAMILJ: Mamma, pappa, pojkvän. AKTUELL MED: Olika dj-projekt, bloggar på Nöjesguiden.

IDA RISLÖW
ÅLDER: 25 år. YRKE: Dj, ofta tillsammans med Kristin, press och sälj på Jus/Blk Dnm. BOR: I Stockholm. FAMILJ: Mamma, pappa, storasyster. AKTUELL MED: Olika dj-projekt, bloggar på Freshnet.

Kristin bär en klänning av polyester/elastan, 2 149 kr, från Replay. Solglasögon av acetat, 3 720 kr, från Cutler & Gross/Stureoptikern.Ida har en klänning av polyester/elastan, 2 149 kr, från Replay. Solglasögon, 2 820 kr, från Ray-Ban/Synsam.

FOTO: KRISTINE WREYFORD HÅR: CATHERINE LEHTONEN/AGENT BAUER MAKEUP: PARI DAMANI/
AGENT BAUER

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!