Artikeln innehåller annonslänkar

Foto: Jessica Gow/TT

Kronprinsessan firade nationaldagen i svensk design (en sommarfavorit)

Kronprinsessan Victoria firade den 6 juni i Hagaparken iklädd ett somrigt set som hon har burit tidigare i år. Vi anar en sommarfavorit!

Igår, den 6 juni, firade vi Nationaldagen. Kungafamiljen började firandet på olika platser, för att i slutet av dagen sammanstråla på Kungliga Slottet i Stockholm. Kungen och drottningen började firandet i Borlänge, prins Carl Philip och prinsessan Sofia öppnade Kungliga Slottet och kronprinsess-paret firade nära sitt hem i Hagaparken, Stockholm.

Kronprinsessan Victoria firade Nationaldagen 2019 i Hagaparken, iklädd svensk design. Foto: Jessica Gow/TT

LÄS ÄVEN: Kronprinsessan väljer svensk design på resa 2019

På sig har kronprinsessan ett somrigt tvådelat set från svenska designern Carin Rodebjer. Mönstret på det blommiga settet skapades 1946 av Gocken Jobs och heter Ros och Lilja.

Både toppen och kjolen är i silke och kommer från Carin Rodebjer. Läs mer och köp här.

Det är inte första gången kronprinsessan bär detta somriga set. På sin resa till Vietnamn tidigare i vår bar hon samma set. Anar vi en sommarfavorit i Victorias garderob?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!