Kronprinsessan Victoria glänste i somrig klänning på sin 38-årsdag

Igår firades kronprinsessans födelsedag på Sollidens slott på Öland för 38:e gången. Och Victoria valde en somrig look under denna dag när hon tog emot gratulationer.

Kronprinsessan Victoria

 väcktes på morgonen enligt tradition av familjen inne på Sollidens slott med jordgubbstårta och sång. Vid 14-tiden var det offentligt firande av Victoria framför Sollidens slott. Victoria glänste i en blommig klänning med söt krage från Ralph Lauren, beiga sandaletter och vacker håruppsättning. Söta Estelle i klänning och kofta som sin mamma sjöng för mamma under dagen och lekte med sitt paraply.

Och på kvällen var det stora födelsedagsfirandet inne i centrala Borgholm på Idrottsplatsen. På scenen uppträdde Carola Häggkvist, Mariette, Sven-Bertil Taube, Kristin Amparo, Ola Salo och Medina. Årets Victoriastipendiumdelades också ut.

Foto: /All Over Press
Foto: Willi Schneider/REX/All Over Press
Foto: Willi Schneider/REX/All Over Press

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!