Wow! Kronprinsessan Victoria glänste i kjol från H&M

Kronprinsessan Victoria bar en av bröllopets vackraste klänningar – som har sin grund i en kjol från H&M's exklusiva Conscious collection.

Kjolen från var en av de mest hypade plaggen när kollektionen släpptes och vi förstår att Kronprinsessan Victoria passade på att slå till om hon hade det här festtillfället i åtanke. Kjolen som är i vid sidenchiffong hör till H&M's linje Conscious exclusive collection som helt består av ekologiska material. Att Kronprinsessan väljer att bära ett plagg från en svensk kedja är inte bara en stor hyllning till vårt svenska mode utan även ett slag för ett hållbart och miljömedvetet mode – Hurra för det Victoria!

Kjolen är kombinerad med ett matchande liv med kort ärm, ett liv som ser ut att vara uppsytt i samma tyg som kjolen. Till det bär hon Serafimerordens ljusblå band, ordenstecken, kraschan och en brosch med ett porträtt av Kungen. Hennes smycken är Prinsessan Sibyllas diadem, poireörhängen samt en poirebrosch med diamant.

Även prinsessan Sofia valde svensk design till sin brudklänning, mer om det kan du läsa här. 

Här nedan kan du se kampanjbilderna på kjolen då den släpptes i butik till ett pris av 1499 kronor.

Foto: H & M Hennes & Mauritz

Foto: Alloverpress

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!