La Redoute gör brudklänningar till budgetpris

Äntligen! Här kommer en spännande nyhet för dig som ska eller drömmer om att gifta dig - men inte vill lägga ut tusentals fioler på kalaset.
I vår släpper nämligen den franska klädkedjan La Redoute en exklusiv brudkollektion signerad Delphine Manivet. Den franska designern har gjort sig känd för sina romantiska och bohemiska brudklänningar. Är du på jakt efter just detta brudklännings-DNA? Lyckan är din!

I La Redoutes brudkollektionen finns bland annat en lång, klassisk brudklänning med empireskärning och en kort 50-talsinspirerade klänning. Dessa klänningar släpps på LaRedoute.se den 5:e mars 2012. 

En månad senare, den 10:e april 2012, väntar en lång bohemiska brudklänning i spets, en kort klänning i sidencrépe, romantiska underkläder i spets och brudnäbbsklänningar.

Delphine Manivets vackra brudklänningar kostar mellan 1 199-6 999 kronor, vilket i bröllopsammanhang ändå får anses som billigt. Brudklänningarna finns bara i ett begränsat antal, så det är först till kvarn som gäller.

AV: Rebecka Wållgren

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!