Lanvin pour H&M = välgörenhet!

Det osar inte bara lyx, utan även välgörenhet, om Lanvin pour H&M .
Förutom att du kan köpa en tygpåse, där 30% av försäljningsintäkterna går till UNICEFs "All for Children", kan du nu delta i en exklusiv auktion med specialdesigande kreationer av Lanvins Alber Elbaz

I går kväll hölls en exklusiv visning på The Pierre hotel i New York. Ändamålet för visningen var Lanvins kollektion för H&M, men förutom kollektionen visades specialdesignade haute couture-kreationer upp. Alber Elbaz har nämligen designat några plagg, som säljs på en auktion till förmån för UNICEFs "All for Children". Bland auktionsförmålen hittar du även orginalskisser över plaggen, gjorda av Alber Elbaz. Spana in auktionerna här

Den exklusiva visningen i New York gästades av Anna Sui , Tory Burch , Alexander Wang  och Sofia Coppola , bland många andra. De var på plats för att se kreationerna svepa förbi på modeller som Pixie Geldof , Dree Hemingway , Olga  och den omtalade Anna Dello Russo .
- Jag tycker Alber Elbaz är fantastisk. Jag älskar det kan gör hos Lanvin, det är kvinnligt och lekfullt, och självsäkert. Det är så coolt att han jobbar med H&M, det gör det möjligt för alla människor köpa och bära kreationerna, säger Sofia Coppola.

Lanvin pour H&M släpps i utvalda butiker den 23 november 2010. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!