Artikeln innehåller annonslänkar

Foto: Lindex

Lindex släpper Rosa Bandet-kollektion – spana in plaggen här

Lindex Pink lanseras i samband med oktober månads Rosa Bandet-kampanj, till förmån för cancerforskning. Stickat och mönster är ledorden för de 19 plaggen i kollektionen.

Lindex är sedan 17 år en av huvudsponsorerna till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj och har tillsammans med sina kunder bidragit med 127 miljoner kronor till den svenska cancerforskningen. Sedan 2016 säljer man även kollektionen Lindex Pink där 10 procent av försäljningen under oktober månad går till cancerforskning. Årets Pink-kollektion består av 19 plagg med en tydligt feminin look. Stickat och mönster står i fokus och i kollektionen finns även ett specialdesignat armband och en tygpåse vars hela vinst från försäljningen går direkt till cancerforskning.

– På Lindex vill vi stärka och inspirera kvinnor och när vi går samman kan vi göra skillnad. Vi har skapat denna kollektion för alla tillfällen och ett gott syfte, med plagg som designats för att kunna bäras på många olika sätt, säger 

Pia Ekholm, design- och inköpschef på Lindex.

Kollektionen släpps i utvalda butiker och på Lindex hemsida den 27 september.

LÄS MER: Nu kan du bära Lars Wallins lyxiga design – släpper budgetvänlig kollektion

Tjuvkika på plaggen från Lindex Pink redan nu! Damernas Världs utvalda favoriter

Klänning av viskos, stickad tröja av polyamid, ull och alpacka, skärp av läder, mössa av alpacka, ull, polyamid och elastan, tygväska av ekologisk bomull.

Kjol av polyester, armband av metall, blus av viskos, kostymbyxor av polyester, viskos och elastan, kavaj av polyester, viskos och elastan, scarf av silke.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias stilsäkra looks från Köpenhamn (här hittar du plaggen!)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av Damernas Värld + Rituals Sakura-set. Köp nu!