De är supermodellerna som leder Lindex viktigaste kampanj #superrolemodel

Lindex slår ett slag för inre skönhet och låter tre supermodeller som alla brinner för välgörenhet fronta kampanjen.

Att skönhet påverkas av det vi stoppar i oss och hur vi mår är vi väl medvetna om. Men det pratas desto mindre om att skönhet inifrån även kan handla om hur vi agerar gentemot våra medmänniskor.  Det är något som Lindex nu vill ändra på genom kampanjen #Superrolemodel.

– Vi väljer att arbeta med supermodellerna och förebilderna Christy Turlington Burns, Liya Kebede och Toni Garrn eftersom vi tror att de med sitt goda föredöme förmedlar budskapet att skönhet inte bara handlar om utsidan utan även insidan, säger Johan Hallin, Concept & Marketing Director på Lindex.

Supermodellen Christy som är det stora namnet har de senaste åren varit engagerad i alla kvinnors rätt till en säker förlossning genom Everymothercounts. Engagemanget för välgörenhet delar hon med Liya och Toni som också frontar kampanjen.

– Jag har lärt mig att det som spelar roll är vad man gör, hur man gör det och vad man gör med det man har. Jag är den jag är, och jag gillar att den här kampanjen skapar en plattform för oss tre kvinnor – Toni, Liya och mig. Vi befinner oss i olika stadier av våra karriärer och vi gör alla mer än bara modelljobb. Kampanjen är ett positivt exempel som visar att vi alla är, och har kapacitet att göra, mycket mer än det som syns på ytan, säger Christy Turlington Burns.

Under kampanjperioden kommer Lindex kunder att kunna runda upp till förmån för Wateraid och sälja en t-shirt med trycket #superrolemodel från vilken all vinst doneras till organisationerna modellerna är engagerade i.

Gilla oss på Facebook så missar du inget!

DU VILL KANSKE ÄVEN LÄSA:

90-talets stora supermodeller – så lever de nu


9 supermodeller avslöjar sina skönhetsknep (vi vet vilka produkter de använder)!

http://damernasvarld.se/heidi-klum-intimates/

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!