Foto: DALiM

Louis Vuitton x Jeff Koons – se väskorna i andra släppet av gästkollektionen

Det träffsäkra samarbetet mellan Louis Vuitton och den amerikanske konstnären Jeff Koons fortsätter. Den 27 oktober lanseras den nya samlingen – som fortsätter fokusera på gamla mästerverk. Se väskorna här!

Konstnären 

Jeff Koons lanserade en uppmärksammad kollektion väskor för Louis Vuitton tidigare i år under namnet ”Masters”. Minns ni? Väskorna föreställde en rad kända mästares verk så som Leonardo Da Vincis Mona Lisa och van Goghs Vetefält.

Nu är det dags för nästa släpp och den här gången sätter Koons sin prägel på Claude Monet, Paul Gauguin, Edouard Manet, Nicolas Poussin, Francois Boucher och J.m.W Turner.

LÄS MER: Erdem x H&M – här är bilderna på designsamarbetet 2017

Jeff Koons gillar att röra om i grytan och precis som med den första Masters-kollektionen har Jeff Koons rekonstruerat Louis Vuittons kända monogram till att bilda sina egna initialer – något som aldrig tidigare har gjorts i varumärkets historia.

Kollektionen lanseras den 27 oktober.

Louis Vuitton x Jeff Koons – se hela det andra släppet här:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!