Maison Martin Margiela x Opening Ceremony

Alltid lika hypade Opening Ceremony lyckas gång på gång knyta spännande designers till sig. Tidigare har Opening Ceremony samarbetat med bland annat Levis, Rodarte och Chloë Sevigny.
Men inför kommande säsong är det Maison Martin Margiela som låter det fristående märket MM6 göra en höstkollektion för modekedjan. Som alltid i MM6 Maison Martin Margielas design är resultatet lekfullt och funktionellt.

Kollektionen, som består av ett 20-tal plagg, är tänkt för en lättkombinerad garderob. Men det tar inte slut där. Dragkedjor och knappar får plaggen att förvandlas till något nytt. Stövlarna blir till boots när skaftet försvinner och fodret i skinnjackan kan knäppas loss och användas som nylonjacka. Byxor, tröjor och jackor är alla försedda med avtagbara delar som kan användas som muddar och benvärmare. Merfunktionen är total.

Plaggen når Opening Ceremony-butiker i september 2011.

AV: Elin Sunehed

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!