Malene Birger lämnar sin roll på By Malene Birger

Malene Birger berättar i dag att hon lämnar över det kreativa ansvaret för märket till designchefen Christina Exsteen för att istället fokusera på sitt nya företag Birger 1962.

Malene Birger startade sitt märke 2003 och de senaste 11 åren har det tagit en given plats på den skandinaviska modescenen. Med inspiration från välskräddade herrkläder, spännande siluetter och en softikerad look har By Malene Birger lyckats med sin önskan att attrahera den moderna kvinnan.

Trots att Malene Birger varit en drivande faktor i företagets framgångar försäkrar hon att märkets kärna och uttryck kommer att leva vidare även under Christinas ledning. I pressreleasen skriver hon att "Christina har arbetat nära mig sedan jag grundade företaget och de senaste tre åren har vi varit på en resa som förberett oss för den här dagen."

Malene Birger kommer att fortsätta som mentor för designteamet fram till och med vårkollektionen 2015 samtidigt som hon fokusera på sitt nya företag Birger1962. Vi ser fram emot att följa Malenes framtid där!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!