Marc by Marc Jacobs greatest hits!

Den amerikanska designern  Marc Jacobs har många järn i elden. Förutom att han är chefsdesigenr för det franska modehuset  Louis Vuitton, så axlar han över sina två egna märken Marc Jacobs och det lite billigare  Marc by Marc Jacobs. Det senare fyller nu tio år. Och det ska så klart firas med pompa och ståt. 

Marc by Marc Jacobs är en egen liten framgångssaga i Marc Jacobs imperium med hela 161 fristående butiker (varav en är nyöppnad i Stockholm) och hundratals återförsäljare. Nu fyller alltså Marc by Marc Jacobs 10 år, och detta firas genom en "greatest hits"-kollektion, som innehåller de bästa plaggen ur Marc by Marc Jacobs kollektioner från 10 år tillbaka.
Kollektionen, som innehåller kläder för både herr och dam (och dessutom de kläder som syns här till höger) planeras att lanseras under våren 2011. 

Källa och bild: WWD 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!