Marc Jacobs x Moleskine

Det råder Marc Jacobs-feber. I dag öppnar den första Marc by Marc Jacobs-butiken i Sverige, och samtidigt öppnar Marc Jacobs upp en onlineshop (som ser ut som ett dockhus).  

Nu står det också klart att Marc Jacobs gör ett designsamarbete tillsammans med det älskade  Moleskine, som gjort sig kända över hela världen för sina anteckningböcker, dagböcker och reseguider, iklädda svarta pärmar.
Marc Jacobs, som verkar ha en fabless för skrivbordsmateriel (han gjorde tidigare i år en hel serie med bland annat pennskrin, anteckningsblock, väskor och pennor, kallad The Marc Jacobs Bookmarc), har i samarbetet med Moleskine satt sin touch på de klassiska anteckningböckerna. 

Tillsammans släpper de en limited edition-kollektion med produkter, som kommer att säljas på Barneys i New York för cirka 200 kronor.
Har du vägarna förbi New York i höst, missa inte denna blivande klassiker ...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!