Martina Bonnier gästar Antikmässan

Boka in den 16-19 februari 2012. Då kommer nämligen Damernas Världs eminenta chefredaktör och modechef Martina Bonnier att gästa Antikmässan i Stockholm. 

Martina kommer att berätta om sin senaste bok, "Obsession - en modefamiljs bekännelser", som är en nyskapande modebok full av spännande modehistoria och fantasifulla karaktärer.
Eller vad sägs om karaktärer som bygger på personligheter Jonny JohanssonAcne, Örjan Andersson, en av Cheap Mondays grundare, Carine Roitfeld, som tidigare arbetade vid franska Vogue, amerikanska Vogues legendariska moderedaktör Grace Coddington och lätt excentriska Anna Dello Russo som arbetar för japanska Vogue ... 

VAD? Antikmässan, StockholmsmässanNÄR? Torsdag den 16 februari kl 15:00-15:30 och söndag den 19 februari kl 14:00-14:30 på stora scenen i C-hallen. 

Missa inte!

PSST! Köp Martina Bonniers "Obsession - en modefamiljs bekännelser" i Damernas Världs egen shop, DV-shoppen. Givetvis kan du som prenumerat köpa "Obsession - en modefamiljs bekännelser" till specialpris ...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!