Martina Bonniers favoriter från modeveckan

Det kommer att bli en spännande modehöst 2013. Under modeveckan visades mängder av härliga trender och plagg upp. Martina Bonnier var speciellt förtjust i en fårskinnspäls från J.Lindeberg, skor från Minimarket och en grön lackjacka från Hernández Cornet.

Vilken var den bästa kollektionen enligt dig?
- Jag vill ju aldrig svara på den frågan för jag tycker att alla är så duktiga, men jag gillade BACK, Altewai.Saome var fint, J. Lindeberg var väldigt välgjort, Dagmar var bra och så klart våra nuvarande Guldknappenvinnare Hunkydory, de gjorde mig inte besviken. 

Snyggaste plagget?
- Ida Sjöstedt hade en fantastisk klänning i tyll och svandun som jag tyckte var fin och jag gillade även den sista fårskinnspälsen hos J.Lindeberg och så tycker jag Hernández Cornets gröna lackjacka var cool.

Snyggaste accessoaren?
- Minimarket gjorde många fina skor.

Vilken designer överraskade dig mest?
- Egentligen tycker jag detta är en säsong där folk kör säkert. Kläderna är väldigt bärbara. Men jag får säga att Whyred gjorde lite comeback.

Bästa stylingen?
- Robert Rydberg för BACK

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!