Modekedjornas hemliga outlets — fynda året om på Zara och Mango

Happy news — spanska modekedjorna Zara och Mango har båda rea-avdelningar där du kan fynda kläder och accessoarer till nedsatta priser året om. Här hittar du dem!

Stressigt, förhastat och impulsivt 

tre ord som mycket väl beskriver hur det kan bli när man handlar på rea. Goda nyheter är då att två av våra största modekedjor faktiskt har avdelningar med nedsatta priser året om — vid sidan av de säsongsbetonade reaperioderna. Fynda utan stress, med andra ord!

LÄS OCKSÅ: H&M har smygöppnat tre outlets – rear ut plagg från andra butiker

Här hittar du Zara och Mango rea

Du läste rätt, de spanska modekedjorna Zara och Mango har båda nedsatta priser året runt online.

Zara har en flik på hemsidan kan vara lätt att missa  den heter 'Special prices' och ligger under fliken "Dam" i menyn. Här hittar du utvalda plagg och accessoarer till nedsatta priser under årets alla månader. Zara har även en outletbutik som heter Lefties, där plagg som inte sålts i butik reas ut till väldigt förmånliga priser. På Lefties.com kan du välja ut de plagg du vill ha, för att sedan hämta ut dem i butik. Tyvärr finns inte Lefties i Sverige - men skulle du befinna dig i Spanien eller Portugal kan du besöka någon av de många Lefties-butikerna där.

Mango har en renodlad outletsajt där man rear ut plagg som inte blivit sålda från tidigare säsonger. På Mango Outlet hittas bland annat jackor, koftor, toppar, byxor, accessoarer, väskor och skor till riktiga pangpriser. 

Psst... Du har väl inte missat nyheten om H&Ms outletsatsning? Här kan du läsa mer om Afound!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!