Foto: By Malina

By Malina släpper mångsidig brudkollektion – passar lika bra till vinterfesten som bröllopet

Spets, volanger och romantiskt bohemisk är ledorden för By Malinas brudkollektion Bella Donna. Men här finns även inslag av paljetter och avslappnade accessoarer –kollektionen är nämligen tänkt att kunna passa att sparas och använda efter bröllopsdagen.

Att brudklänningar inte ska behöva kosta en halv förmögenhet är en idé som flertal modemärken hängt på i år. Från H&M till & Other Stories och Nelly – demokratiseringen av brudklänningen är i full gång och nu ansluter även svenska Guldknappenvinnaren By Malina till matchen. Märket satsar nämligen på en något lägre prisnivå i sin nya brudkollektion Bella Donna än vad de annars brukar ha. Priserna börjar på 2 999 kronor – upp till 7 999 kronor – och designen är även utformad för att kunna användas fler gånger än bara en dag. 

Bekvämlighet är ett av nyckelfokusen i kollektionen som består av klänningar utan varken åtsnörade midjor eller supertighta kjolar. Bella Donna andas bohemisk romantik och har hämtat inspiration från den italienska kustens romantiska arkitektur och varma väder. Tanken med klänningarnas lite mer avslappnade är att de ska kunna passa lika bra till fester eller andra fina tillställningar, som till själva bröllopsdagen. 

– Jag kände att det ligger helt rätt i tiden att utveckla vårt brudsegment. Kollektionen gör sig perfekt från bröllopet i sig till den stundande bröllopsfesten, brunchen eller middagen kvällen innan. Ett komplement till vår övriga brudkollektion med något för alla tillfällen, säger By Malinas designer Malin Andrén.

Spets och volanger är ledorden men kollektionen innehåller även otippade inslag av paljetter och en stråväska (bröllopsresan glöms inte bort!). Ett tvådelat set med body och kjol är ett fint alternativ till de fotlånga klänningarna. Färgskalan är i genomgående vitt och beige.

LÄS MER: Klädkod – vad betyder kavaj, mörk kostym och sommarfin på bröllop? 

Se klänningarna från By Malinas brudkollektion 2020

Brudkollektionen från By Malina innehåller en hel del romantisk spets. Foto: By Malina

 

Även paljetter och volanger har sin plats i By Malinas brudkollektion 2020. Foto: By Malina

 

Vem har sagt att brudklänning är det enda alternativet? Satsa på body, kjol och snygga accessoarer! Foto: By Malina

 

Volanger, blomutsmycknader och paljetter. Foto: By Malina

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av Damernas Värld + solskydd från EVY. Köp nu!