Chanel lanserar höstens hetaste hörlurar – kan du gissa vad de kostar?

Chanelväskor i all ära, men nu tar Chanel sitt quiltade läder till nya statussymboler när de första Chanel-märkta hörlurarna lanseras.

När Chanel gjorde om catwalken till en Chanel-supermarket inför visningen av höstkollektionen 2014 var en av modeveckornas stora snackisar igång. Godis, flingpaket och vakumpackade chanelväskor blev plötsligt var fashionistas dröm, och när Martina Bonnier kom hem från visningen med små Chanel-märkta godispåsar var avundsjukan på redaktionen ett faktum.

Förutom en hypad rekvisita visades även en annan omtalad nyhet, ett par hörlurar i quiltat läder. Lurarna är ett nytt samarbete mellan Chanel och high tech företaget Monster och sägs förutom Chanels design även bjuda på grymt ljud. Kombinationen är likt Chanels övriga sortiment allt annat än billig, prislappen landar på 4140 pund, motsvarande cirka 50 000 kronor.

Foto: Alloverpress

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!