Se Cara Delevingne i Chanels hypade film – förbered dig för modehistoria deluxe

Virvlande klänningar, nyskriven musik av Pharrell Williams och ett inspel av självaste Coco Chanel – här är Karl Lagerfelfds hypade klipp för Chanel.

Att Karl Lagerfeld är aktuell med en ny film från Chanel har varit svårt att undgå då bara teasern fört med sig att Cara Delevingne fyllt våra facebook-feeds den senaste veckan. I går kväll släpptes videon i sin fulla längd och förutom att vi får se Pharrell Williams i en sagolik dans med Cara till tonerna av hans specialskrivna låt "CC The World," så fick vi även en inblick i Chanels modehistoria. Géraldine Chaplin spelar Coco Chanel och gestaltar i klippet hur idén till den legendariska Chaneljackan föddes.

På Youtube har kommentarerna varit blandade, många säger att de älskade filmen och att den är en fantastisk konstnärlig skildring, andra är mer kritiska och då framförallt till låten. Vad tycker ni?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!