Artikeln innehåller köplänkar

Giambattista Valli x H&M – se alla plagg från hypade kollektionen

Foto: H&M

H&M x Giambattista Valli = sant! Nu släpper modehuset och budgetkedjan en kollektion tillsammans vilket blir H&M:s stora designsamarbete för hösten 2019. Men redan nu kan du tjuvkika på de magiska plaggen som släpps i november.

Vi var många som jublade när H&M avslöjade årets designsamarbete med Giambattista Valli under Amfar-galan i Cannes i våras. Den italienske modeskaparen har gjort sig känd för sina bakelseliknande, drömmiga galaklänningar, vilka burits på röda mattan av superstjärnor (eller ”Valli Girls”, som han gärna kallar dem) som Rihanna, Kendall Jenner och Lena Dunham.

Foto: H&M

"Att kunna dela hans design med våra kunder har länge varit en dröm för oss och vi ser så fram emot att se reaktionerna på denna vackra kollektion", säger Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M.

Giambattista Valli x H&M släpps 7 november

Den 7 november är det dags för H&M och Giambattista Valli att slå sina påsar ihop, men ett mindre ”pre-drop” släpptes redan i våras och sålde slut på direkten.

Kollektionen genomsyras av Giambattista Vallis eklektiska stil som spänner från mjuka, voluminösa tyllklänningar och volangbeprydda blusar, till skarpa och skräddarsydda silhuetter. Färgskalan går från svart till ljusrosa och de mönster som står i fokus är romantiska blommor och lekfulla pussmunnar. Strass, pärlor och spets höjer festkänslan ytterligare en grad, men även streetmode är närvarande i kollektionen uttryckt i form av väldekorerade hoodies och ungdomliga t-shirts. När Giambattista Valli designar för H&M ska det finnas något för alla.

”Jag är så glad över detta samarbete: H&M ger mig möjligheten att förmedla min stil och min kärlek till skönhet till en bredare publik. Jag hoppas att min design ska inspirera kärlekshistorier världen över”, säger Giambattista Valli i ett pressmeddelande.

I och med samarbetet gör Giambattista Valli även sin första herrkollektion någonsin.

”Vi är överlyckliga över att samarbeta med Giambattista Valli. Han är en verklig mästare när det gäller haute couture med öga för detaljer i hantverket. Att kunna dela hans design med våra kunder har länge varit en dröm för oss och vi ser så fram emot att se reaktionerna på denna vackra kollektion”, säger Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M.

Kollektionen släpps den 7 november i utvalda butiker och på hm.com. 

LÄS MER: Älskar du rutor och stickat? Kolla in H&M:s nya samarbete med skotska märket 

Giambattista Valli x H&M – se plaggen från kollektionen

Foto: H&M

Långa afton/fest-klänningar.

Foto: H&M

Välskräddade kappor och jackor med fuskpäls.

Foto: H&M

Korta afton/fest-klänningar.

Foto: H&M

Festliga toppar, kjolar och byxor.

Foto: H&M

Streetwear-influenser i form av hoodies och t-shirts.

Foto: H&M

Smycken, skor, väskor, scarfar är några av de olika accessoarerna.

LÄS MER: Klassiskt och tidlöst! H&M släpper designsamarbete med brittiskt märke 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 165 000 kvinnor - läs Damernas Värld! Se erbjudande!