Här öppnar Sophie by Sophie sin första butik

I början av juni öppnar smyckesmärket Sophie by Sophie sin första fysiska butik i Stockholm. Sophie Gyllenhammar Matts, designer och grundare, berättar mer.

Ibörjan av juni öppnar smyckesmärket Sophie by Sophie sin första fysiska butik på NK i Stockholm. Varumärket grundades 2006 av 

Sophie Gyllenhammar Mattsson, vars vision var att skapa klassiska smycken med modern twist, och har fram tills nu sålts via återförsäljare eller webbshop.

LÄS OCKSÅ: Så detoxar du garderoben – med hjälp av 10 enkla steg

Kul att ni öppnar butik! Vilka förväntningar har du?

– Jag känner: äntligen! Det ska bli så roligt att få ge våra kunder hela Sophie by Sophie-upplevelsen. Butiken är som att stiga in i en grön smyckesbox fylld av färg och glädje.

Varför valde ni den här platsen?

– NK är en del av Stockholms historiska nav och det är fantastiskt att kunna kombinera mitt formspråk med NK:s klassiska själ. Butiken ligger på gatuplanet med andra internationella varumärken vilket känns spännande.

Kommer hela utbudet att säljas?

– Ja. Från klassiska favoriter till ett made to order-sortiment där man kan specialbeställa smycken på plats.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!