Models.com korar årets hetaste modeller – håller du med?

Models.com's lista över de hetaste modellerna just nu är en välkänd barometer över vilka ansikten som kommer att toppa såväl kampanjer som omslag framöver. Nu släpper sajten ett nytt pris, med de hetaste modellerna 2014, och för att öka tyngden i priset är det två skilda jurys.

Den första jurygruppen, modebranschen, baseras på tyckandet från 250 experter från skilda områden inom modebranschen. Stylister, makeupartister, fotografer och flera personer från modevärldens mitt har tillsammans  fått säga sitt och kora sina vinnare. Den andra juryn är Models.com's läsare som fått rösta. Här nedan ser ni vinnarna i fem av de hetaste kategorierna, vem håller du med, branschen eller läsarna?

Modellerna i årets genombrott kan ha modellat under en tid, men 2014 var året då deras modellkarriärer tog fart och då de fick en imponerande mängd kampanjer och redaktionella modeuppdrag. Årets vinnare Anna Ewers och Kendall Jenner har verkligen lyckats med uppdraget och vi är säkra på att se betydligt mer av dem framöver!

Bildkälla, Bildkälla.

För några år sedan såg vi Gemma Ward överallt och under hennes modellpaus har vi saknat hennes vackra ansikte. 2014 blev året för hennes efterlängtade comeback och både modebranschen och läsarna står eniga, årets comeback kan inte gå till någon annan än Gemma!

Bildkälla.

Cara Delevingne har genom Instagram nästlat sig in i vår vardag och visat att supermodeller kan inspirera såväl längs Karl Lagerfelds högra arm som i en snapshot på  en supermarket. Trots Kendall Jenner som en värdig motståndare med nära 20 miljoner följare på Instagram står modebranschen och läsarna åter eniga, årets modell i sociala medier är ingen annan än Cara!

Bildkälla, Bildkälla.

Skådespelerskan Tilda Swinton vann med sina vackra och rena drag modebranschens val av årets kändismodell medan Rihanna blev folkets val. Efter att Rihanna kom till Grammygalan i en rykande het klänning från Chanels haute couture får vi nog säga att Rihanna vinner även vår röst!

Bildkälla, Bildkälla.

I det mest prestigefyllda priset, årets modell 2014, väljer läsare och modebranschen två olika modeller. Cara blir återigen läsarnas förstaval medan modebranschen utser Edie Campbell till årets modell. En utmärkelse Edie är bekant med även sedan tidigare, i december 2013 tilldelades hon samma utmärkelse i The British Fashion Awards.

Bildkälla, Bildkälla.

Vill du läsa fler liknande artiklar? Gilla oss på Facebook så missar di ingenting.

DU VILL KANSKE ÄVEN LÄSA:

90-talets stora supermodeller – så lever de nu


9 supermodeller avslöjar sina skönhetsknep (vi vet vilka produkter de använder)!

Heidi Klum tar över underklädesmärke efter supermodell

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!