H&M lanserar badkläder med Love Stories - här är alla plagg

Flirtiga badkläder med 70-talsreferenser. När H&M släpper en badkollektion tillsammans med Love Stories är det både lättsamt och elegant.

Först underkläder. Nu badkläder. När H&M för andra gången samarbetar med det holländska underklädesvarumärket Love Stories blir resultatet en badkollektion lagom till sommaren.

I början av juni släpps kollektionen 

Love Stories Swimclub x H&M i utvalda butiker och på hemsidan. Bakom designen står Love Stories grundare Marloes Hoedeman, och H&M:s designteam. Priserna ligger på "vanlig" H&M-nivå med till exempel flipflops och t-shirt för 99 kronor och våtdräkt för 499 kronor.

Här släpps plaggen i början av juni.

Färgerna är dämpade i rosa, grönt och orange och förutom badplagg blir det också väskor, handdukar, tunikor och andra strandaccessoarer.

– Med en tunika över bikinin är det enkelt att gå direkt från stranden för att möta upp vänner. Kollektionen är lättsam och elegant i dämpade färger med smickrande skärningar, berättar Maria Östblom, chefsdesigner på H&M:s damavdelning i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Badmode 2020 – här är bästa badkläderna i butik just nu 

Foto: Pressbild

Se plaggen från Love Love Stories Swimclub x H&M här:

 

 

 

 

 

 

 

Här släpps plaggen i början av juni. 

 

 

 

Här släpps plaggen i början av juni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs också: Från 2004 till 2019 – alla H&M:s stora designsamarbeten genom åren

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!