Ida Sjöstedt designar bröllopsklänningar till budgetpris

Hon har designat kungliga bröllopsklänningar och vunnit flera fina priser. Nu kan du köpa en brudklänning från Ida Sjöstedt för under 3000 kronor.

Sedan klädmärket grundades 2001 har det hänt mycket. 

Ida Sjöstedts klänningar blev snabbt en kändisfavorit och sågs bäras av många stjärnor på röda mattan. 2011 kammade Ida Sjöstedt hem Guldknappen Läsarnas Pris och året därefter fick hon den stora äran att designa den spetsbroderade brudklänning som prinsessan Sofia bar vid bröllopet med prins Carl Philip.

Nu tar Ida Sjöstedt steget in i budgetsegmentet. I ett samarbete med webbshoppen Bubbleroom har Ida Sjöstedt tagit fram en brudklänning och en tärnklänning – båda till överkomliga priser på 2999 kronor respektive 1799 kronor.

Klänningarna från Bubblerooms samarbete med Ida Sjöstedt:

Brudklänningen har en spetsöverdel med volang och chiffong. Läs mer och köp här.

Klänning nummer två passar passar som tärnklänning eller en lite finare festklänning. Klänningen har markerad midja med ett vackert fall.  Läs mer och köp här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!