Snart släpps Jean Paul Gaultiers designsamarbete med Lindex - se kollektionen!

Vill du lägga vantarna på ett plagg signerat av rändernas mästare Jean Paul Gaultier har du din chans nu på onsdag. Som vi tidigare berättat är han huvudperson i årets designsamarbete för Lindex och det är med spänd förväntan som vi nu tar del av bilderna på kollektionen.

"Med den här kollektionen har jag skapat en liten Gaultier-garderob som bär mina typiska signum, men tolkade på ett nytt sätt. De klassiska ränderna finns med men också en mer grafisk variant, i vissa plagg kombinerade med ett tattoo-mönster som är en av mina favoriter", säger Jean Paul Gaultier.

Du som gillar Jean Paul Gaultiers design lär inte bli besviken. Såväl hans ikoniska blå linjer, som den konformade bysten han designade till Madonnas scenkläder finns representerade i budgetkollektionen.

"Att skapa en sådan här kollektion är en utmaning, men en mycket positiv sådan. Genom den här typen av uppdrag får jag lära känna nya människor, och dessutom får jag möjlighet att skapa kläder till ett mer överkomligt pris", säger Jean Paul Gaultier.

Förutom en damkollektion finns det även underkläder och barnkläder och 10% av försäljningen går till Cancerfondens kampanj Rosa bandet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: NILS-OLOF SJOEDEN

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!