Kate Moss i exklusivt designsamarbete med svensk designer

I höst lanserar supermodellen och modeikonen Kate Moss ett exklusivt designsamarbete med Zadig & Voltaire.

Att 

Kate Moss är evigt aktuell som stilikon är det ingen vidare fråga om och nu sätter hon sig återigen på världskartan i modebranschen genom ett exklusivt designsamarbete med Zadig & Voltaire.

Kate Moss och Zadig & Voltaire gör ett designsamarbete.

Modellstjärnan frontar märkets höst- och vinterkamapanj 2019, men hon är inte bara ansiktet utåt. Kate har både varit musa och själv varit involverad i designprocessen.

– Kate är en ikon. Den enda modellen med en stark, egen personlig stil som har inspirerat flickor över hela världen och som fortsätter. Hon är Marilyn Monroe av mode! Timeless och everless! Och självklart hennes stil är perfekt för Zadig & Voltaire, säger svenska Cecilia Bönström, artistic director på Zadig & Voltaire, till Damernas Värld om samarbetet.

Cecilia har med kollektionen velat fånga den klassiska "model off duty"-stilen, som hon tycker Kate står för. Grova texturer som skinn blandas med jeans och slitna t-shirts för bästa rebell-look. I kampanjen, som Fred Meylan har plåtat, är Kate helt osminkad.

Kate Moss och Zadig & Voltaire.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!