Foto: .All photographs from the collection A/W11 are pr

Nytt märke på den svenska modehimlen!

Altewai.Saome är ett nytt märke som är skapat av designerduon Natalia Altewai och Randa Saome, och har båda ett förflutet på modehuset Etro, och på ett företag som förser modehus som Valentino och Gucci med broderier. Men det är inte broderier som står i centrum i deras höstkollektion 2011, som har fått namnet "Looking below the surface". Nog för att broderier förekommer, men det är snarare en sparsmakad design, med en smal silhuett, inspirerad av teknik, som är den genomgående tråden i kollektionen. Namnet på kollektionen kommer från att en teknisk apparat gick sönder i deras studio, varpå desigernduon gick en upptäcksfärd inuti apparaten.  

Detta är Altewai.Saomes andra kollektion och tycker du om designen ska du bege dig till Malmö i februari 2011, då Altewai.Saome öppnar sin egen shop på Regementsgatan 10.

Se hela visningen från Altewai.Saome genom att klicka på bilderna till höger. 

FOTO: © Kristian Löveborg.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård & doftljus. Köp nu!