Foto: WENN.com

Toppmodellerna som lämnar Victoria's Secrets

Ett kontrakt som ängel för Victoria's Secrets är känt som ett av modevärldens mest eftertraktade, nu väljer två av märkets toppmodeller att lägga vingarna på hyllan – något som snabbt lett till stora spekulationer.
Foto: WENN.com

När vi trodde att vi inte kunde bli mer imponerade av undersköna Karlie Kloss slår hon oss återigen med häpnad. Istället för att fortsätta med det hett eftertraktade kontaktet som ängel för Victoria's Secrets väljer hon att lägga vingarna på hyllan. För att studera! Att få plugga på universitetet har länge varit en dröm och nyligen fick hon veta att hennes ansökan blivit antagen. Kanske inte konstigt då den kom med en personlig rekommendation från Christy Turlington Burns. Även om hon nu lämnar Victoria's Secrets försäkrar Karlie att vi kommer att se mer av henne även i framtiden, parallellt med studierna kommer hon att fortsätta modella på heltid, det hon skär ner på är främst det tidskrävande kontraktet med Victoria's Secrets.

– Jag kommer att ta med mina skolböcker till studios och läsa på flygplan för jag hoppas kunna göra allt det här, och ännu mer under en lång tid. Jag tror att det är utmaningen att fortsätta vara lika vetgirig, inspirerad och driven som jag är i dag. Förhoppningsvis kommer jag alltid att känna så här, berättade hon för CBS.

Foto: WENN.com

Karlie är inte den enda som väljer att gå skilda vägar med märket, vid årsskiftet slutade även toppmodellen Doutzen Kroes, men under ett betydligt mer nedtonat avsked, något som genast satte igång en debatt varför Victoria's Secrets inte gått ut med avhoppet. För att tysta alla rykten gick Victoria's Secrets marknadsföringschef Ed Razek i går kväll, ut med en förklaring via Instagram.

"Doutzen fick ett bra erbjudande i Europa som skulle ha gått i klinch med hennes åtaganden för VS. Så på hennes agenturs initiativ avslutade vi kontraktet. Det var ingen konflikt. Ingen fientlighet. Ingen av det nonsens jag läst om på Instagram. Hon fick en bra affärsmöjlighet och jag ville vara juste mot någon jag ser upp till och respekterar. Det är allt. Jag tycker helt uppriktigt att Doutzen är en av de vackraste människorna i världen och det kommer jag alltid att tycka. Det har jag sagt många gånger och nu vet även ni det."

Vi kommer såklart att sakna både Doutzen och Karlie, men den givna frågan är nu, vilka modeller kniper de två eftertraktade platserna?

Gilla oss på Facebook så missar du inga modenyheter.

DU VILL KANSKE ÄVEN LÄSA:

Karen är modeveckans mest inspirerande modell – du kommer förstå varför

9 supermodeller avslöjar sina skönhetsknep (vi vet vilka produkter de använder)!

90-talets stora supermodeller – så lever de nu

Foto: Alloverpress

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!