Artikeln innehåller annonslänkar

Moderedaktör Marika Cederlund tipsar om bästa vårens bästa plagg till budgetpris.
Moderedaktör Marika Cederlund tipsar om bästa vårens bästa plagg till budgetpris. Foto: Daniel Stigefelt

Moderedaktören: ”7 perfekta plagg till vårens basgarderob – alla kostar under 400 kronor”

Damernas Världs moderedaktör Marika Cederlund tipsar om sju plagg och accessoarer som platsar perfekt i vårens basgarderob. Och alla kostar under 400 kronor!

Basgarderoben är en ständig favorit jag alltid återvänder till när jag har har klädkris. Den här våren sneglar jag mot något uppdaterade varianter: som spetsskjortan istället för bomullsskjortan, en svart läderväska med mer vågade detaljer.. Vilka balanseras ned med klassiska blåjeans, vit t-shirt i ekologisk bomull och tidlösa, svarta mules. Och det bästa av allt? Allt kostar under 400 kronor och du kan matcha allt med varann för en enkel och tidlös look!

1. Skjorta i spets, H&M

Den vita skjortan hör basgarderoben till men varför inte satsa på en uppdaterad variant i vår? Den här cremevita spetsskjortan är både fräsch och rätt för säsongen, men även tidlös i sin stil. Mer info - köp här (länk till H&M). 

2. Blåjeans, Kappahl

Vida passformer, höga midjor och spexade tvättar i all ära – men ska du bara satsa på ett par jeans i vår så låt det bli ett klassiskt, rakt par i mellanblå tvätt. Dessa från Kappahl är perfekta! Mer info - köp här (länk till Kappahl). 

3. Guldig klocka, Limit

Här har vi en klocka som ser dyrare ut än vad den är! För dryga 300 kronor lyfter den här läckerbiten din look till mer eleganta höjder. Mer info - köp här (länk till Asos).

4. Mules från Monki

Ett par svarta mules med klack är perfekta när solen tittar fram. Funkar lika bra till den festliga klänningen som till blåjeansen. Mer info - köp här (länk till Monki). 

5. Småblommig kjol, Lindex

Addera lite liv till vårens basgarderob med hjälp av denna fantastiska, småblommiga kjol. Bäst av allt? Den kostar inte skjortan! Mer info - köp här (länk till H&M). 

6. Miljösmart t-shirt, Dobber

En bra t-shirt kan utgöra grunden för hur många bra looks som helst. Den här varianten från Dobber har inte bara ett minipris utan är även gjord av ekologisk bomull. Mer info -köp här (länk till MQ Marqet). 

7. Väska från Carin Wester

Väska från Carin Wester med modernt men ändå tidlöst uttryck och snygga detaljer. En oslagbar vardagsväska. Mer info - köp här (länk till Åhlens). 

LÄS MER: Här är vårens stora mode-rea igång + 21 snygga kap att fynda just nu! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!