Foto: www.billgert.se, © Photographer Louise Billgert

MOOD - ny lyxig galleria i Stockholm

Hela 10 500 kvadratmeter med butiker, designade toaletter, restauranger, inomhusträdgård och speciell luktdesign(!). Nyfiken på den omtalade, nya gallerian i Stockholm? Här på Damernas.se kan du spana in  MOOD Stockholm.

MOOD Stockholm öppnar sina dörrar den 23 mars 2012 och gallerian är inredd med design och konst från topp till tå. Till och med lukten är speciellt designad för att ge en behaglig doft av citrusfrukter. Här finns inga stora kedjor utan lite mindre, utvalda restauranger och butiker. Valerie, Mayla, Rodebjer, Day, Pour,Ralph Lauren Childern och Stockholm Market är några av de butiker som finns på den nya handelsplatsen. Här finns även Melker Anderssons första snabbmatsrestaurang Vigårda.

Damernas Världs Martina Bonnier och Carol Chen hittade flera guldkorn när de tjuvkikade på gallerian tidigare i veckan. (Spana in Martinas Bonniers bilder här).

MOOD Stockholm sträcker sig runt kvarteret Norrlandsgatan, Mäster Samuelsgatan, Regeringsgatan och Jakobsbergsgatan.

Spana in gallerian genom att klicka på bilderna nedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!