MQ x Dobber = vår 2012

MQ inleder ett nytt samarbete med det svenska varumärket Dobber. I höstas lanserade MQ en herrkollektion tillsammans med Dobber och succén blev ett faktum! I vår är det dags för Dobber dam att göra entré i MQ:s butiker. 

Är du ute efter en neutral look med klassiska plagg i naturliga material är detta kollektionen för dig. Material som bomull och linne syns på mestadels jeans men även på rutiga skjortor och T-shirts. 

Dobber är ett svenskt märke som grundades redan på 70-talet. Kläderna speglar en bekväm jeanstradition samtidigt som de signalerar attityd och ett modernt uttryck. Dobber vänder sig till ”The Modern Worker” – som är trygg i sin egen stil men ändå vill känna sig uppdaterad och modern.

Samarbetskollektionen kommer att finnas i MQs butiker från och med februari 2012. 

Se delar av kollektionen genom att klicka på bilderna till höger

Läs även ...Zaras senaste festkollektionMangos vårkollektionGina Tricots sportkollektionLindex vårkollektionH&Ms vårkollektion

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!