New York-inspirerade underkläder!

Amerikanska Donna Karan firar 25-årsjubilum och det firas genom att DKNY och Donna Karan Intimates återlanseras i Sverige. 

New York-inspirerade underkläder, i en mix av fransk boudoirstil. Det karaktäriserar DKNYs underkläder som i och med sin vårkollektion 2011 gör comeback i Sverige.  

Donna Karan, som främst är känd för sina bärbara kläder (hon pratar ofta om att kollektionerna är uppbyggda som ett system om sju plagg, som kan matchas tillsammans och utgör en hel garderob), har just satsat på detta bärbara mode i sina underklädeskollektioner. 

Till våren har Donna Karan gjort en klassisk och samtidigt romantisk kollektion med behåar, linnen, shapewear och trosor. Det sistnämnda är något som DKNY satsar rejält på, och du kan hitta både romantiska modeller i transparenta material, eller mer klassiska, sömlösa modeller.  

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!